Scouts bereiden eeuwfeest voor tegen 2021

Tienen - De scotsgroep van het Rakkersveld roept op voor een "Brainstormavond Kriko-Bea 100 jaar".

Oproep in de Rommelpot: "Onze scoutsgroep ontstond in haar huidige vorm ongeveer 45 jaar geleden door de fusie van Kristus Koning en Beatrijs. Scouts Kristus Koning is rond 1921 opgericht en om al eens na te denken hoe we deze historische gebeurtenis in 2021 gaan vieren nodigen we alle oud-leiding, ouders en sympathisanten uit op een eerste brainstormavond op zaterdag 25 mei."

Leden, oud-leden en sympathisanten van Scouts en Gidsen Kriko-Bea Tienen vierden in 1996 ook al het 75-jarig bestaan van Kriko-Bea. Dat ging gepaard met een eerste stapweekend. Dat is sindsdien al twaalf keer herhaald. De dertiende editie volgt op vrijdag 26 april (19u). De pret loopt ten einde op 28 april.

Voor het zover is passeren én de pashaas én de paasklokken op het Rakkersveld. En op zaterdag 11 mei organiseren Kriko-Bea, Bergrakkers en Blits hun jaarlijkse quiz. De opbrengst daarvan gaat naar de lokalen op het Rakkersveld (onderhoud en energiekosten). Inschrijven kan tegen 25 euro voor een ploegje van maximum vijf leden. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio