Landelijke Kinderopvang en Thuiszorg naar Hertogensite

Landelijke Kinderopvang en Thuiszorg naar Hertogensite

Foto: landelijke kinderopvang

Tienen - De Landelijke Kinderopvang en de Landelijke Thuiszorg vinden nieuw onderdak in de Hertogensite in het centrum van Tienen.

Landelijke Kinderopvang en Landelijke Thuiszorg verhuizen hun kantoren vanaf eind april naar de Hertogensite (Ooievaarstraat/O.-L.-V.-Broedersstraat). De ligging in dit gloednieuwe stadsvernieuwingsproject, dichtbij de Grote Markt van Tienen, is een grote troef. Het verhoogt de bereikbaarheid van deze diensten. Vanaf 3 juni wordt op het gelijkvloers ook kinderopvang georganiseerd door een groep van samenwerkende onthaalouders.

Landelijke Kinderopvang is eigenaar van het gebouw en brengt er het secretariaat van de dienst Onthaalouders Tienen in onder. Ook het regiokantoor Hageland van Landelijke Thuiszorg zal er zich vestigen. Het nieuwe kantoor is deel van de voormalige school VIA-Immaculata en heeft er als buren de Open school, het CAW en de Kringwinkel.

De vergaderzalen en gespreksruimtes in het gebouw zullen het centrum vormen voor vorming en opleiding van medewerkers en van onthaalouders. Ook sociaal-culturele vormingsactiviteiten van verenigingen zoals KVLV, Vrouwen met vaart, zijn er welkom. De lokalen worden nu vrijdag 26 april ingewijd.

Landelijke Kinderopvang zoekt nog een onthaalouder voor de groepsopvang in centrum Tienen. Info: rroosen@landelijkekinderopvang.be

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio