Garageverkoop met tegelijk animatie voor Bram's Foundation

Garageverkoop met tegelijk animatie voor Bram's Foundation

Bij een vorige gelegenheid. Foto: Raymond Billen

Hoegaarden - De eerstkomende garageverkoop vindt plaats op zondag 28 april, met deelnemers over al de deelgemeenten (9 tot 17u.)

De tweedehandsverkoop bij particulieren is een voortzetting van soortgelijke initiatieven (sedert 2014), maar dan nu zonder bemiddeling van Toerisme Hoegaarden. Er zijn deelnemers tot in Meldert, Hoksem, Hauthem,... De centralisatie berust bij Nicole Paulus aan de Loriersstraat 40.

Op een plaats, bij de familie Schoensetters aan de Kalverstraat 31, doen ze extra hun best: tijdens de garageverkoop kun je er ook terecht voor een hapje en tapje en vanaf 15uur treedt Mick Deville, de zanger uit café De Brug, er op. Er is een springkasteel en ook verschillende workshops. De opbrengst van de Kalverstraat gaat naar Bram's Foundation. Een Hoegaardse organisatie die ijvert voor kinderen met een psychisch problemen.

Dezelfde dag, 28 april, zijn er de Bloesemwandeling (vanaf 10u. kerk Meldert), Bloesemlounge (vanaf 14u. in de boomgaard Hoksem) en Erfgoeddag (aan de bakoven in 't Paenhuys vanaf 16u.)

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio