Suikerrock zoekt nieuw dj-talent

Suikerrock zoekt nieuw dj-talent

Jan Vervloet voert dj's aan op Suikerrock. Foto: if

Tienen - Vanaf vandaag start de zoektocht naar dj-talent voor de Veemarkt.

Suikerrock, op de Grote Markt, wordt aangevuld met de Poliakov DJ Stage op de Veemarkt. Die staat in voor drie dagen feest en afterparty na de optredens van het hoofdpodium. Gerenommeerde dj’s meldden zich ook de voorbije jaren reeds: Yolotanker, Jan Vervloet, Skyve, Dirk Stoops, Shizzle Le Sauvage, Johan Gielen, Wout en Omdat Het Kan Soundsystem.

Maar er is ook plaats voor nieuw dj-talent. Vanaf vandaag start de zoektocht. Schrijf je voor 5 juli in via vi.be, het talenten platform van Poppunt voor muzikanten en dj's. Er zijn in totaal acht dj-sets te verdelen over drie festivaldagen, waaronder twe op vrijdag 26 juli, drie op zaterdag 27 juli en drie op zondag 28 juli.

Voor vrijdag en zaterdag zoekt Suikerrock allround dj's die house, rock, techno en pop tot een eclectisch maar dansbaar geheel kunnen mixen. Voor zondag zoekt men Retro House/Trance-specialisten die de rode loper kunnen uitrollen voor de twee afsluitende en legendarische Retro dj’s.

De inzendingen worden mee beoordeeld door enkele van de top-dj's die de avond afsluiten.De winnaars en de volledige line-up van de Poliakov Dj Stage worden op 8 juli bekend gemaakt.

Suikerrtock werkt samen met de Genereuzen. Mensen met een beperking kunnen gebruik maken van assistentie door Inter. Hiervoor moet wel voor 19 juni een aanvraagformulier ingevuld worden. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio