Stinne Van Espen en Carla Kayaerts spelen als en voor vrienden

Stinne Van Espen en Carla Kayaerts spelen als en voor vrienden

Foto: http://carlaenstinne.be/

Hoegaarden - Streekgenoten Stinne Van Espen en Carla Kayaerts pakken uit met hun hilarische theatervoorstelling "En maar niet willen sneeuwen".

Het is een teatervoorstelling voor en door vriendinnen in 't Paenhuys. "En maar niet willen sneeuwen" werkt op je lachspieren, zo is beloofd. De twee vrouwen staan op zaterdag 15 en zondag 16 juni met veel plezier en passie op de planken van 't Paenhuys. “Herkenbaarheid en humor troef in dit luchtige stuk van Jo Van Damme. Daarom was het ons op het lijf geschreven!”, aldus Carla en Stinne.

Na twintig jaar lopen twee jeugdvriendinnen mekaar tegen het lijf nadat ze door omstandigheden uit elkaar groeiden. Stinne en Carla pikken de draad weer op. Ontboezemingen volgen elkaar in sneltempo op in deze herkenbare ode aan de vriendschap tussen twee meisjes die vrouwen werden. Van Brazilian waxes tot opgekropte frustraties, paaltjes én Temptation Island!

Op zaterdag 15 juni om 20 uur en op zondag 16 juni om 15 uur in 't Paenhuys, Stoopkensstraat 82 in Hoegaarden. Info en kaarten: info@paenhuys.be tegen 8 euro (leden 't Paenhuys: 5 euro).

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio