Tiense teams aan start Budapest Rally

teams Show 'n Go. Foto: Yana Vandeborne

Tienen - Nathalie Devos neemt samen met drie andere teams deel aan de Budapest Rally, een rondrit doorheen Europa met als eindbestemming de Hongaarse hoofdstad.

In het weekend van 12 juli vertrekken een kleine vijfhonderd rallyteams vanuit vier verschillende steden voor de Budapest Rally. Dat is een rondrit doorheen twaalf Europese landen met als eindbestemming de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Ook Brussel is een startplaats. Ook de vier wagens van Team Show ’n go doen mee in de zevendaagse rit. Die gaat langs bekende attracties zoals het Zwarte Woud in Duitsland, de Plitvice-watervallen in Kroatië en het Balaton-meer in Hongarije. De aankomst is voorzien op 18 juli.

Nathalie Devos: "De rally is niet alleen een rondrit, maar ook een wedstrijd, met als hoofdprijs een gifgroene trabant. Teams kunnen punten bij elkaar sprokkelen door allerlei uitdagingen te volbrengen. Een eerste door hun voertuig in te kleden in het thema van de rally: The Sixties. De Tienenaars kozen voor het overkoepelende thema Hot Wheels, met speelgoedauto’s uit 1968. Een Dodge Ram die omgetoverd wordt tot een Hot Wheels raceauto, een Mondriaan-Renault Clio, een knalgele Opel Manta met graffiti-look en een echte space-Citroën in het thema van de Apollo 11-maanlanding."

Deze vier voertuigen zal Team Show n’ go (van 1 tot 4) op 12 juli vanuit Brussel aan de
rally van 2000 km starten.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio