Park Passionisten opent feestelijk

Dienstencentrum biedt ook boodschappenhulp aan

Dienstencentrum biedt ook boodschappenhulp aan

Foto: bruurs

Tienen - Dienstencentrum St.-Alexius (Veldbornstraat) organiseert en boodschappendienst. De zorggroep nodigt straks ook uit op een Parkfeest.

Het lokaal dienstencentrum Sint-Alexius is een ontmoetingsplaats voor bewoners van de regio Tienen, waar iedereen vrijblijvend terecht kan voor informatie, recreatie, vorming en dienstverlening. Er bestaat al langer een vervoerdienst voor wie naar activiteiten in het centrum komt maar de afstand niet kan overbruggen. Er staat ook een (nog onvoldoende gekende) boodschappendienst tert beschikking. Als boodschappen doen echt een last wordt en is niet meteen een helper in de buurt, dan kan de dienst tussenkomen. Info daarover: LDC Sint-Alexius, Veldbornstraat 26, 3300 Tienen, tel 016-80 78 17.

Op zaterdag 14 september vindt het eerste Parkfeest plaats voor de inwijding van het Park Passionisten (Aarschotsepoort). Om 14uur wordt een officieel startsein gegeven en nadien volgen muziek, animatie, rommelmarkt, foodtrciks,petanque, discobar... Om 15u30 treedt circusatelier Salto op en tot 20uur zingen de Bruurs, met Jonathan Wouters en Jens Wouters. Dit is een oganisatie van het dienstencentrum St.-Alexius samen met het buurtcomité van de nieuwbouwwijk Passionisten. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio