Jeugdband Feniks demonstreert vanaf 1 september

Jeugdband Feniks demonstreert vanaf 1 september

Foto: feniks

Hoegaarden - Jeugdband Feniks biedt vanaf zondag 1 september de mogelijkheid om samen muziek te maken. Het repertoire van dit orkest is aangepast aan de leefwereld en verlangens van de muzikanten.Jonge muzikanten worden om 10 uur verwacht in 't Paenhuys (verdieping).

Jeugdband Feniks gebruikt de eerste verdieping van 't Paenhuys. Daar huist ook  de Hoegaardse afdeling van de Academie Regio Tienen. De zes- en zevenjarigen kunnen terecht in de Kinderacademie. Hier leren ze spelenderwijs zingen, bewegen en muziek maken op Orff- en slagwerkinstrumentjes. Ze zijn er te vinden op zaterdagen van 9 tot 10 uur.
Vanaf acht jaar kun je er dadelijk een instrument leren in het muzieklab. Het eerste jaar is dat op dinsdag en donderdag van 16u.30 tot 17u.30. Al deze opleidingen kosten slechts 67 euro voor een volledig schooljaar. Inschrijven kan via www.art.tienen.be.

Maar… als beginnend muzikant kun je tegelijk in groep oefenen. Wie een blaasinstrument (trompet, trombone, hoorn, tuba, fluit, klarinet, saxofoon,…), gitaar of slagwerk gekozen heeft, en al muziekpartituren leest, kan op zondagvoormiddagen naar de jeugdband. Van 10 tot 11u.30 bruist het van muzikale energie op de tweede verdieping van t Paenhuys. Vanaf zondag 1 september geeft Jeugdband Fenkis de mogelijkheid om in
een toffe sfeer samen muziek te maken. 

Meer informatie kan je bekomen via 0474-093518 of info@fenikshoegaarden.be.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio