Wijkgezondheidscentrum Vierkappes zoekt ruimer pand

Wijkgezondheidscentrum Vierkappes zoekt ruimer pand

Foto: Wijkgezondheidscentrum Vierkappes

Tienen - Wijkgezondheidscentrum Vierkappes viert het tienjarig jubileum op vrijdag 27 september met een symposium ‘Zorgen voor Morgen’ in het Oud-College in Tienen.

Wijkgezondheidscentrum Vierkappes vzw bestaat op 9 november tien jaar. Het team van vier personen groeide uit tot een volwaardige ploeg van zeventien medewerkers. Het zorgteam van vijf verpleegkundigen, vijf huisartsen, twee kinesitherapeuten, een perinatale coach, een diabeteseducator, een sociaal werker/psychotherapeut, staat in voor de zorg aan meer dan 2.200 patiënten in Groot-Tienen. De aandacht ligt op toegankelijke, kwaliteitsvolle zorg met de nodige aandacht voor preventie.

Na vijf jaar in een klein rijhuis op de Leuvenselaan, verhuisde het centrum in 2015 naar een groter pand aan de Kabbeekvest. Het centrum blijft echter in volle ontwikkeling en barst opnieuw uit zijn voegen. Momenteel worden heel concrete stappen gezet voor het herlokaliseren naar een gebouw dat plaats kan bieden aan het wijkgezondheidscentrum op lange termijn. Maar Zorgen voor morgen is een veel breder thema. Dat staat centraal op de viering. 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio