Mobipunt krijgt pakjesautomaat van Bpost

Pakjesautomaat van Bpost. Foto: if

Glabbeek - De gemeente gaat een pakjesautomaat met 58 kluizen van Bpost plaatsen aan het Mobipunt in het centrum van Glabbeek.

Naast Bpost kunnen ook andere logistieke partners zoals DHL, GLS,… van deze pakjesautomaat gebruik maken. Middenstandsschepen Tom Struys (Dorpspartij): “We gaven onmiddellijk onze steun aan dit voorstel van Marijke Nelis van de gemeentelijke middenstandsraad. Deze pakjesautomaat is voor onze lokale middenstand een absolute meerwaarde. Onze handelaars die de pakjesautomaat gaan gebruiken en een kluis huren worden 7/7 dagen en 24u/24u bereikbaar doordat zij hun verzend- en ontvangstmogelijkheden na de openingsuren kunnen uitbreiden."

Ook inwoners hebben voordeel van deze pakjesautomaat. Zij moeten om hun pakjes te verzenden of af te halen niet meer naar het postkantoor indien thuislevering overdag niet mogelijk is. Dat kan via via mail, sms of QR-code, 7/7 dagen en 24u/24u. Glabbeek wordt hiermee de eerste gemeente in de ruime regio die een Mobipunt met pakjesautomaat krijgt. Deze nieuwe pakjesautomaat met 58 kluizen wordt geplaatst voor het einde van het jaar.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio