Cultuurschepen Tom Struys maakt kunstwerk voor het goede doel

Cultuurschepen Tom Struys maakt kunstwerk voor het goede doel

Tom Struys aan het werk. Foto: if

Glabbeek - Cultuurschepen Tom Struys (Dorpspartij) maakt een nieuw kunstwerk dat tijdens het Kerstconcert “voor het goede” op zondag 22 december in de kerk van Bunsbeek, door notaris Kathleen Denruyter, verkocht zal worden aan de hoogst biedende.

 

 

Op zondag 22 december (19uur) vindt de jaarlijkse actie van de Dorpspartij ten voordele van het goede doel plaats. Het Kerstconcert “voor het goede doel” rekent op de Festival Brassband, de Koninklijke Harmonie Crescendo Glabbeek en de doedelzakband The Wallace Pipe Band. De opbrengst van deze dorpsactie, in de Sint-Quirinuskerk van Bunsbeek, gaat integraal naar de ziekenzorgkernen van Samana. 

Gemeenteraadslid Yvette Sterkendries (Dorpspartij) is meter van de actie: “Ook het veilen van een kunstwerk ”voor het goede doel” van een lokaal kunstenaar is intussen traditie geworden. Verleden jaar werd er een schilderij met de burgemeesterssjerp van Peter Reekmans door Pim Smit gemaakt. Dat is verkocht voor 2.000 euro. En dit jaar zal tijdens de pauze van het kersconcert een modern schilderij van cultuurschepen Tom Struys worden geveild.”

Kaarten kunnen besteld worden via info@dorpspartij.be en kosten 8 euro. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio