Geen kandidaten voor exploitatie tankstation E40

Geen kandidaten voor exploitatie tankstation E40

Foto: google street view

Hoegaarden - Er daagden géén kandidaten op om de concessie voor het tankstation en aanverwante installaties aan de E40 voor te zetten.

Wegen en Verkeer had een aanbesteding uitgeschreven voor het tankstation, horeca, winkel en parking langs de E40, op Kappendaal, grondgebied Hoegaarden. "Hoewel er duidelijk interesse was vanuit de markt, werd er tijdens de opening van de offertes vastgesteld dat er geen indieningen waren", zo luidt het. Het ministerie praat nu verder met mogelijke kandidaten. Er zal in de loop van december een nieuwe oproep worden gelanceerd met aangepaste voorwaarden.

Al in februari was de procedure voor de vernieuwing van de concessie voor Hoegaarden opgestart. Nadien werd het bestek gepubliceerd. De concessie loopt af eind 2019. Met het oog op het beveiligen van het vrachtverkeer worden bepaalde zones anders ingericht. De voorbereiding daarvan begon twee jaar geleden. Behalve op Hoegaarden slaat dat ook op de te vernieuwen concessies in Jabbeke in 2020, Marke in 2021, Ranst in 2022, Tessenderlo in 2023 en Waarloos in 2025.

Eerder bericht.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio