Er blijft nog één advertentieblad over

Er blijft nog één advertentieblad over

Foto: rondom.be

Tienen - Zowel in Leuven als in Tienen zal er voortaan nog maar één huis-aan-huisblad verschijnen.

De voorbije weken verdween Deze Week (voorheen De Streekkrant). Die uitgever had eerder het authentieke Tiense blad Publipers/De Gazet van Tienen opgeslokt. Recentelijk had De Week al zijn edities voor Tienen en Sint-Truiden samengevoegd. Eerder al was de verschijning van Tienen Actueel stopgezet. De naam werd toegevoegd aan Rondom. Dat blad blijft nu als enige over in de Tiense regio.

Ook in de regio Leuven zal enkel nog Rondom verschijnen. Maar daar krijgt het blad (opnieuw) de originele naam Passe Partout. Dat was een begrip in de regio. Zowel Publipers als Passe Partout waren zo'n zeventig jaar oud bij hun overname door een nationaal uitgeversbedrijf. Rondom wordt voortaan uitgegeven door Primetime Communication Group, met Wouter Van Melkebeek.

Doorheen de opeenvolgende wijzigingen heeft "Tienen" het opgegeven om nog reclamebladen te bedelen in de Waalse buurgemeenten Sluizen, Zittert-Lummen, Op- en Neerheylissem. De Rondom zal worden bedeeld in de regio Tienen-Landen, tot Meensel, Rummen, Halle-Booienhoven, Boutersem.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio