Paenhuys: nieuwe voorzitter zoekt nieuwe projectmedewerker

Paenhuys: nieuwe voorzitter zoekt nieuwe projectmedewerker

Foto: michael vandeput paenhuys

Hoegaarden - Jeugdhuis Paenhuys zoekt een beroepskracht voor o.a. de Galmcursussen

Na drie jaar inzet, neemt het jeugdhuis 't Paenhuys eind 2019 afscheid van Willem-Jan Raddoux als projectmedewerker. Het is dus op zoek naar een vervanger en verspreidt momenteel de vacature. Op bestuursvlak is er ook verandering: de raad van bestuur is verjongd. Yennef Vereycken heeft Luc Vandeplas opgevolgd als voorzitter. 

De professionele vacature behelst een medewerker die het project artistieke expressie en sociale cohesie verder ontwikkelt en het jeugdhuis digitaal op de kaart zet met een doordachte communicatiestrategie. Artistieke expressie bij jongeren krijgt momenteel vorm in de Galm-cursussen en doorheen de reguliere jeugdwerking. De Galm bestaat uit een vormingsaanbod in muziek, beeld, woord en beweging, steeds laagdrempelig en op maat van jongeren.

Het jeugdhuis zet in op nieuwe huisstijl en dagelijkse communicatie. Het wil jongeren in Hoegaarden en omstreken, die niet bereikt worden via het huidige jeugdwerkaanbod, opspreken. Het cursusaanbod van Galm wordt verder uitgebouwd dankzij versterking van het vrijwilligerswerking errond. De projectmedewerker hiervoor komt in dienst vanaf begin februari 2020. Info.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio