Slotevenement benefietactie Rafiki op Grote Markt

Slotevenement benefietactie Rafiki op Grote Markt

Foto: if

Tienen - Het Heilig-Hartziekenhuis en de Alexianen Zorggroep voeren actie voor twee ontwikkelingsprojecten in Congo. Hun project Rafiki eindigt op zaterdag 21 december met een slotevenement op de Grote Markt.

Project Rafiki ging op 10 november van start met een kip- en ribfestijn in de cafetaria van campus St.-Jan. Later volgde een quiz in de Manege, met 63 teams, en een klassiek concert in de kapel van de Grauwzusters, met Svenja Van Driessche en Liebrecht Vanbeckevoort. Een laatste actie, die nu nog loopt, is de verkoop van kerstrozen aan het onthaal van de verschillende campussen.

Tijdens het slotevenement op 21 december wordt er ook nog geld ingezameld: vanaf 18 uur zijn medewerkers, vrienden en sympathisanten welkom op een Après Ski Party op de Kalkmarkt. De entree is voor iedereen gratis, maar de opbrengst van de drankverkoop gaat naar de projecten in Congo. In de loop van de avond maken de initiatiefnemers het totaalbedrag van de inzamelacties bekend waarna het feestje nog verdergaat tot 1 uur ’s nachts met onder meer dj Jan Vervloet.

De medewerkers kunnen zij tijdens het slotevenement gratis schaatsten op de ijspiste van de Grote Markt.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio