Reeks kerstmarkten vanaf nu zaterdag

Reeks kerstmarkten vanaf nu zaterdag

Foto: rr

Hoegaarden - De kerstmarkt op het Gemeenteplein, zoals vorig jaar, gaat niet door. Er zijn alternatieven.

Jeugdhuis De Klup opent zijn kerstmarkt (indoor) op zaterdag 14 december, 15 tot 20 uur, en verlengt ze op zondag van 13 tot 18 uur. Afspraak aan de Tiensestraat, in de cafetaria van de sporthal (waar op zaterdagnamiddag tegelijk het seniorenfeest van het gemeentelijk feestencomité plaatsvindt).

Op zondag 15 december staan de standen opgesteld (14 tot 17uur) in woonzorgcentrum Villla Hugardis (Maagdenblokstraat). Ook de cafetaria is geopend voor het publiek.

Op de 14de (17uur) en de 15de (13uur) vindt in het Hoegaards Hofke de Kersthappening plaats: kerstdecoratie, Italiaanse wijnen, versnaperingen. 

Jeugdhuis 't Paenhuys (Stoopkensstraat) ontvangt  in het parkje, met standen, live muziek en kooroptredens, op vrijdag 20 december 18 tot 1 uur. De jeugdraad kondigt, indien het weer het toelaat, een fakkeltocht/lampionnentocht aan, met vertrek om 19uur.

Verder:

Op vrijdag 20 december (20uur), Kerst Intermezzo gebracht door Freek Vanrooy in de kerk in Hoksem. Vrije bijdrage ten voordele van “Alles voor Senn”.

Culinaire wandeling voor Bram's Foundation (door Hartig Hoegaarden) op zat. 21 december vanaf 16u30, langs acht horecazaken.

Kerstconcert door CBM-koor en jeugdkoor, zat. 21december om 20u. in de Sint-Rochuskapel (Mariadal).

Ook op zaterdag 21 december in de kerk van Hoegaarden om 19u30 met het kinderkoor AlpaÏdis, kindermusical Picobello. 

Concert A Winters Night (door Feniks) in de kerk in Hoegaarden op zat. 28 december, 20uur.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio