Fototentoonstelling “Wijsheid gekaderd” in Den Boomgaard

Fototentoonstelling “Wijsheid gekaderd” in Den Boomgaard

Foto: if

Glabbeek - Tot zondag 19 januari is van 9u30 tot 16u30 een fototentoonstelling te bezoeken in woonzorgcentrum Den Boomgaard, aan de Stationsstraat.

Burgemeester Peter Reekmans (DP) opende de tentoonstelling Wijsheid gekaderd”, een opzet van van fotoclub Focus Glabbeek. De club telt vijftien actieve cursisten die onder leiding van Sooi Gaethofs uit Bunsbeek intensief bezig zijn met fotografie. Zij brengen met hun tentoonstellingen niet alleen locaties, maar ook mensen uith et dorp in beeld. Voor hun jonggste tentoonstelling maakten zij portretten van de 83 bewoners van het woonzorgcentrum Den Boomgaard in Glabbeek.

Het resultaat wordt tentoongesteld in de gangen van het woonzorgcentrum. Iedereen kan er op bezoek (gratis) van maandag 16 december 2019 tot zondag 19 januari 2020. van 9u30 tot 16u30 in WZC Den Boomgaard, Stationsstraat in Glabbeek. De bewoners van het woonzorgcentrum werkten enthousiast mee aan het initiatief. Peter Reekmans benadrukte bij de opening ook het belang van de fotografie om de lokale geschiedenis te laten verder leven in de toekomst. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio