Groepstentoonstelling van kunstkring ART-X

Groepstentoonstelling van kunstkring ART-X

Virginie Vandeputte (links), Chris Engels (rechts) Foto: artX

Tienen - Van 7 tot en met 16 februari tonen leden van ART-X hun recente werken in de exporuimte van het vrijetijdscentrum aan de Kruisboog.

Van 7 tot en met 16 februari 2020 exposeren leden van ART-X hun recente werken samen met gastkunstenaar Paula Aerts. Je kan de tentoonstelling dagelijks gratis bezoeken: exporuimte aan het Sint-Jorisplein 20 in Tienen ( je vindt de exporuimte achter het theatercafé) 

Omde expo vind je werken van: Odette Barbaix, Goedele De Mey, Jenny De Sutter, Agnes Deroost, Hugo De Snerck, Liliane Dieu, Mady Elsen, Denise Guilmet, Greet Heeren, Marie Hendrickx, Marie-Claire Thys, Jean-louis Vandecauter, Liliane Vandermolen, Kathy Vangilbergen.

Kuntkring Art-X is een vereniging van beeldende kunstenaars uit Tienen (en ruime omgeving). Hij is opgericht in 2008 met als doel de lokale kunst te promoten. Art-X verenigt uiteenlopende kunstvormen: tekenen, schilderen, aquarel, mixed media, keramiek, kant, beeldhouwen, sculptuur, restauratie, weven, draadcreativiteit, Lierse kant, fotografie, cartoons, kalligrafie.

De kring organiseert cursussen en tentoonstellingen. De Tiense expo verhuist ook nog naar Gasthuisberg (23 maart -15 mei). Art X neemt ook deel aan de herdenking van het einde van Wereldoorlog II in de Manege (2 - 6 mei).

In de periode 7 - 16 februari bent u welkom op zaterdag van 10 tot 17 uur, zondag van 10 tot 17 uur, dinsdag van 14 tot 17 uur, woensdag van 14 tot 17 uur, donderdag van 14 tot 17 uur en vrijdag van 16 tot 20 uur.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio