Goffin/Arnauts presenteren film in première

Goffin/Arnauts presenteren film in première

Foto: if

Tienen / Hoegaarden - Ruben Goffin en Arwen Arnauts presenteren op 10 juni in première hun film "Incubus", in de Kruisboog in Tienen.

Ruben Goffin studeerde film aan Sint-Lukas Brussel. Na zijn opleiding stortte hij zich op het maken van videoclips, bijvoorbeeld voor artiesten zoals Jonas Winterland, Lenny en de Wespen, MEDS, Freedman, Viral Cush... Daarnaast maakt hij ook aftermovies en trailers voor theaterproducties.

Hij is tevens actief als videomonteur en blijft veel tijd investeren in eigen projecten. Zijn film Grief (2016) werd genomineerd op verschillende internationale filmfestivals (Egypte, VSA, Canada, Italië). In 2013 richtte hij het Frame Kortfilmfestival op dat vanuit Tienen een podium wil bieden aan jonge filmmakers.

Incubus is een psychologisch drama/thriller. Tienenaar Ruben Goffin heeft ditmaal de krachten gebundeld met Arwen Arnauts (Hoegaarden). Arwen en Phedra Vandenbergh nemen de hoofdrollen voor hun rekening. Voor de premiere op woensdag 10 juni 2020 zijn binnenkort de tickets te verkrijgen.

Over een vorige film in De Kruisboog

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio