Tweede mondkapje gratis bij apotheek

Tweede mondkapje gratis bij apotheek

Mondmaskers van de organisatie Think Pink. Foto: rr

Tienen - Inwoners van Tienen mogen vanaf morgen 28 mei een tweede gratis mondkapje afhalen in de apotheek, met de waardebon die ze in de brievenbus kregen.

De mondmaskers van Think Pink worden vandaag geleverd en onder de apotheken verdeeld. Tijdens de eerste week van mei kreeg elke Tienenaar een gratis mondkapje in de brievenbus. In de enveloppe zat ook een waardebon voor een tweede gratis mondmasker. De levering van deze tweede lichting liep echter vertraging op.

Vanaf donderdag 28 mei zijn er drie maten beschikbaar voor kinderen, vrouwen en mannen. Bij elk mondkapje wordt apart een filter geleverd die in het kapje gestoken kan worden. Wie zelf niet in de apotheek geraakt, mag zijn waardebon meegeven aan iemand anders.
Deze levering maakt deel uit van een tweede groepsaankoop van 107.000 mondmaskers die de stad Tienen samen met de omliggende gemeenten georganiseerd heeft.

Het grootste deel van de opbrengst van de verkoop gaat naar Think Pink en concrete projecten voor patiënten en lokale ziekenhuizen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio