"Buurtbubbels" op zoek naar lokaal artistiek talent

"Buurtbubbels" op zoek naar lokaal artistiek talent

In het Polderke. Foto: Raymond Billen

Tienen - De stad vervangt de klassieke zomeranimatie door kleine buurtinitiatieven met het project Buurtbubbels.

Met de buitengewone zomer die we in het verschiet hebben, heeft de stad Tienen een alternatief zomerprogramma uitgewerkt. Voor het project Buurtbubbels. zijn de dienst Toerisme en Evenementen en CC De Kruisboog samen op zoek naar lokaal artistiek talent. Kandidaturen zijn welkom tot donderdag 11 juni om 12 uur.


Wijkraden, straatverenigingen of een tijdelijke groepering van inwoners van een Tiense straat kunnen een optreden van lokaal talent programmeren. Geboren vertellers, muzikanten, dichters, creatieve workshopgevers, jongleurs of rasechte clowns: alle artistieke talenten komen in aanmerking, op voorwaarde dat men in Tienen woont of een duidelijke link heeft
met de stad. Men moet zelf beschikken over al het nodige materiaal voor een optreden, workshop, voorstelling, act of animatie, al is ondersteuning via de uitleendienst mogelijk.


Lokale artiesten kunnen hun kandidatuur indienen via www.tienen.be/lokaal-talent. Daar vindt men ook alle voorwaarden. Met vragen kan men terecht bij de dienst evenementen en toerisme, tel 016-80 56 62, evenementen@tienen.be.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio