Op jeugdkamp van Tessenderlo tot Doornik

Op jeugdkamp van Tessenderlo tot Doornik

Kamphuis in Doornik. Foto: http://www.arc-en-cieltournai.be/

Hoegaarden - De jeugdkampen mogen doorgaan. Per fiets, trein en bus.

Dit jaar gaat chiro op bivak in Tessenderlo. Op vrijdag 31 juli vertrekken keti’s en aspi’s met de fiets. Op zaterdag 1 augustus nemen de tito’s de trein in Tienen. Op zondag 2 augustus stappen speelclub en rakwi’s op de bus en op dinsdag 4 augustus volgen de mika’s. In tegenstelling tot andere jaren komt de leiding dit jaar niet vooraf op huisbezoek. Begin juni wordt verdere informatie verstrekt in verband met eventuele herschikkingen wegens corona. 

KLJ-Meldert gaat dit jaar op kamp in Doornik. Ze koos het thema "Aliens", in een bos van 3,5 hectare in deelgemeente Orcq.

Jeugdhuis De Klup zal dezer dagen bepalen of en hoe het jaarlijkse kamp in Monchenoulle kan plaatsvinden. Leiding en keukenploeg bestuderen de opgelegde richtlijnen. Het wordt een kamp van 2 tot 10 augustus met minder deelnemers dan normaal.

Jeugdhuis 't Paenhuys bevestigt dat het vierdaags kunstkamp "Dialoog" zal doorgaan (25-28 augustus in Hoegaarden). Er zijn plaatsen vrij voor 10- tot 15-jarigen. Voor meer info en inschrijvingen: info@paenhuys.be

In eigen gemeente zijn vanaf woensdag jonstleden de buurtspeeltuinen in open lucht heropend, voor maximaal twinting kinderen tot en met twaalf jaar. De volwassenen die de kinderen begeleiden, respecteren de fysieke afstandsregels van anderhalve meter. 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio