Halloweentocht in Bost met shuttlebusjes

Halloweentocht in Bost met shuttlebusjes

Foto: bost

Tienen - De Halloweentocht in Bos zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 23 oktober 2010 met een eerste vertrek om 19:30 uur. Er komt een limiet op het aantal deelnemers. Er rijden busjes tussen de parkeerplaats in Rommersom en de start un Bost.

Jean-Claude Winnen, voorzitter Hallo-Bost: 'Onze tocht is de jongste jaren explosief gegroeid qua deelnemersaantallen, om de tocht dit jaar in goede banen te leiden hebben we beslist om met een maximaal aantal deelnemers te werken op ons parcours, dit om de veiligheid van onze deelnemers en figuranten niet in het gedrang te brengen. Uit onze mindere punten van verleden jaar hebben we zeer zeker onze lessen getrokken, er is dit jaar veel, laat ons zeggen heel veel te beleven op ons parcours.'

Het parcours betreft een volledig afgesloten en parkeervrij parcours (parcours zal enkel toegankelijk zijn voor dienst- & hulpvoertuigen.). De hulppost wordt opnieuw verzorgd door “Rode kruis Vlaanderen” afdeling Tienen. Sanitair is voorzien ongeveer in het midden van de tocht. Shuttlediensten verzorgd door JATienen.

Medewerkende verenigingen en firma’s zijn :

· Strange People (Bolderberg)

· De Jeugd Ontwaakt (Bost)

· KLJ Hakendover (Hakendover)

· Elvira Events (Scheldewindeke)

· De Ridders van de Gruun Rat (Zoutleeuw)

· Inwoners van Bost (versieren van huizen)

· Hallo-Bost (standen van de eigen vereniging)

· JATienen.

· Rode Kruis afdeling Tienen.

 

Winnen :'Deelnemers die met de wagen naar Bost komen vragen we om gebruik te maken van de carpoolparking aan het op en afrittencomplex van de E40 (afrit 25), vanop deze parking zijn er gratis shuttle diensten tot aan het vertrek voorzien, volledig verzorgd door JATienen. Zij brengen je op een veilige manier tot aan de start en na de tocht terug naar je wagen. Ook dit jaar zijn er twee buitenkassa’s, één gewone en één fast-row (voor tickets in voorverkoop). Deze voorverkoop vindt plaats zowel via lokale verkooppunten als via online verkoop . '

De eerste groep zal vertrekken om 19u30. Bezoekers worden via een 4km lang parcours geleid waar er hen heel veel (ongevaarlijke) griezelanimatie te wachten staat. Dit jaar komt men ogen te kort. Zo maakt men dit jaar onder andere kennis met onze eigen doodgravers, de Prins der duisternis. Tijdens de tocht krijgt elke deelnemer een gratis jenever en een gratis soepje aangeboden. Na de tocht kan iedereen bekomen bij een drankje en een dansje bij de lokale drankgelegenheden, waar overal vanaf 20u het feest zal losbarsten.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio