Inschrijven voor Halloween via internet tot 24 oktober

Inschrijven voor Halloween via internet tot 24 oktober

Voor alle leeftijden. Foto: if

Hoegaarden - De dertiende Halloweentocht van jeugdhuis De Klup vindt plaats op zaterdag 30 oktober met optreden van de Magical Flying Thunderbirds.

Jurgen Mespreuve: 'Elk jeugdhuis dat zich respecteert heeft wel één of andere activiteit die er bovenuit steekt. Bij de meeste jeugdhuizen in de buurt gaat het om een rockfestival. Door de ligging van JH De Klup in het centrum van Hoegaarden, konden wij daar onmogelijk ter plaatse een rockfestival organiseren. We zijn op zoek gegaan naar een andere grote activiteit en wij hebben die gevonden in een Halloweentocht. Met de eerste tocht, die zowat uitregende bereikten we toch een honderdtal deelnemers. Daarmee was ons eerste doel bereikt: de mensen een gezellige, griezelige nachtelijke wandeling doorheen de Hoegaardse holle wegen aanbieden.'

De tocht groeide naar meer dan 4000 deelnemers, niet alleen uit de eigen regio. Afhankelijk van het weer rekent men straks op 2000 tot 3500 deelnemers. Dit jaar voor de 13de editie, een symbolisch getal in de horrorwereld? De tocht werd iets ingekort t.o.v. vorig jaar, omdat om 23 uur het gratis optreden van de Magical Flying Thunderbirds volgt, in de sporthal.

Net zoals voorgaande jaren, werken we opnieuw met voorinschrijvingen via onze website www.deklup.be. Het digitale inschrijvingsformulier blijft beschikbaar tot 24 oktober. Op die dag is er ook nog een inschrijving in de Klup van 10 tot 12 uur.
De voorinschrijving bedraagt 12 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen (zelfde als ledenprijs). De dag zelf betaal je aan de kassa van de sporthal, respectievelijk 10 en 15 euro. De inschrijvingen daar lopen van 18.30 uur tot 21.30 uur.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio