Live in concert en After Party met Luc Van Acker

Live in concert en After Party met Luc Van Acker

Luc Vanacker Foto: www.flandersmusic.be

Glabbeek - Luc Van Acker (Tienen) is op 3 december ‘special guest’. Hij zal meejammen met The Dallas Project. Na dit optreden zal hij de dj-knoppen bedienen voor een After Party.

 Op zaterdag 3 december, GC De Roos, Glabbeek

 

 

Organisator Rudi Jongen: 'Luc van Acker is vooral bekend als presentator van Suikerrock en lid van Arbeid Adelt. Daarnaast is hij een erg gegadigde producer en muzikant. Zijn bekendste hit ‘Zanna’ en album is uiteraard ‘The Ship’ waarmee hij volgend jaar in de AB te Brussel een reünie concert zal brengen. Het tv programma ‘Belpop’ van voor enkele weken bracht een volledige uitzending gewijd aan Luc van Acker.'

 

The Dallas Project is brengt eigen muziek met muzikanten die hun sporen reeds verdiend hebben (bij o.a. Roel Vanderstukken, Guy Swinnen, Nathalia, Coco Junior, Will Tura, Günther Neefs, Jo Lemaire, enz.). TDP brengt een aanstekelijke mix tussen pop en rock met catchy melodieën en stuwende songs. Live zorgt TDP voor een sfeervol optreden dat een erg breed publiek aanspreekt dankzij de toegankelijke muziek, bakken ervaring, en een unieke uitstraling.

 

JazzInfected is een modern jazzsextet uit Tienen. Hun zangeres Rosanne De Maeyer brengt met haar band eigentijdse nummers in een Jazzy kleedje. De pianist, bassist, gitarist en trompettist begeleiden en soleren door deze nummers heen terwijl de drum op een swingende en soms funky manier de drive in de nummers brengt. De grenzen tussen pop, rock en jazz vervagen helemaal zonder aan kwaliteit en karakter te verliezen.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio