Fuif ten bate van speelpleinen De Ruimte

Tienen - Ruimte Speelpleinwerking Tienen organiseert ‘Hands Up! For Charity’. Een fuif ten voordele van het speelplein in samenwerking met 3300BPM.

 

Op zaterdag 8 september organiseert speelpleinwerking Ruimte in samenwerking met 3300BPM een fuif in Hakendover. Bart Dusart: 'Elk jaar organiseren wij tijdens de zomermaanden een speelplein voor kinderen met speciale noden. Een dertigtal kinderen kunnen hier aangepast spelen onder begeleiding van vrijwillige monitoren. De organisatie 3300BPM die onder andere de fuiven onder de naam ‘Hands Up!’ organiseren, steekt ons een hart onder de riem door ons project te steunen en gratis te komen draaien. Zo winnen we aan naambekendheid en zullen er extra financiële middelen zijn voor nieuw speelgoed en leuke uitstappen. Naast de deejays van ‘Hands Up!’ hebben we de Belgische dubsteppioneer Syndaesia als headliner. De kaarten kosten 5 euro in voorverkoop en 6 euro aan de kassa.'

Kaarten verkrijgbaar tegen 5 euro per stuk, aan de kassa 6 euro! Kaarten verkrijgbaar bij monitoren en in Café Het Wiel.
 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio