Hermelijn (ecologisch bouwmateriaal) verhuist naar Leuvenselaan

© if

Hermelijn biedt een assortiment van 672 artikels voor ecologisch bouwen. De firma verhuist van de Hoegaardenstraat naar de Leuvenselaan.

Raymond Billen

Hermelijn, handelaar in ecologische bouwmaterialen, startte in februari 2010. Een half jaar werd hij uitgeroepen tot ‘Starter Van Het Jaar’ door Unizo Tienen. Zaakvoerder Jef Hermans behaalde in de zomer van 2011 het hoogste aantal sterren dat VIBE (het Vlaams Instituut voor Bio-ecologisch Bouwen en Wonen – www.vibe.be) uitreikt. Het maximum aantal sterren is te behalen wanneer meer dan 75% van de verhandelde bouwmaterialen uit bio-ecologische materialen bestaat. Het gamma van Hermelijn bestaat uit 99,80% ecologische bouwmaterialen.

Er werd uitgekeken naar een nieuwe opslagplaats waar er genoeg parkeerplaats is voor de klanten en waar alle stock gecentraliseerd is. De ruimte in de Hoegaardenstraat was dan ook al snel veel te klein. De nieuwe ruimte diende ook de mogelijkheid te bieden om workshops en infosessies te geven. Ze moest goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Meer info bij Hermelijn: www.ecologischebouwmaterialen.be of Leuvenselaan 467.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio