Een drink voor de helpers van de Vissenaakse dorpsfeesten

© etienne kinnaer

VODL is de afkorting van 'Vissenaken Ons Dorp Leeft' vzw. Etienne Kinnaer maakt dit filmverslag van het feestje met de medewerkers.

Raymond Billen

Wim Bergé prees in zijn toespraak de ruim 150 helpende handen tijdens de voorbije dorpsfeesten van begin september 2012. Hij bedankte terzelvertijd de aanwezige sponsors. 'Zonder de sponsoring kunnen we onze doelstelling, namelijk de dorpsfeesten toegankelijk houden voor alle sociale klassen, niet waarmaken. Dankzij onze sponsors kan VODL trouwens ook zeer sociale prijzen hanteren.'

Voor 2013 is er al een mooie affiche gekend voor de jubileumeditie van de dorpsfeesten. Zo wordt Festinaken de eerste zaterdag van september 2013 opgeluisterd door Christoff, achterna gezeten door de showband Loepoes. Verder onthouden we dat op zondag het concert in de Sint-Pieterskerk, de paardenmolen, de zeepkistenrace, de dorpsbarbecue en de kunst en ambachtenmarkt behouden blijven.

Wim Bergé besprak tevens de noodzaak om werkgroepen op te richten, ter ontlasting van de raad van bestuur. Zo wordt er o.a. een werkgroep Kunst en Ambachten en een werkgroep Sport opgericht. Alle andere ideeën zijn erg welkom bij het bestuur.

Emile Defau nam ontslag als voorzitter van de Seniorennamiddagen, hij wordt opgevolgd door Freddy Vangoidsenhoven. Emile Defau blijft de Seniorennamiddagen echter zeker en vast steunen.

Het verslag van Etienne Kinnaer:

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio