Start to Swim vanaf 5 maart

Tienen - De Sportdienst schaart zich in 2013 opnieuw achter de campagne ‘Start to Swim’ van het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid. De actie start op 5 maart.

 Aan de basis van ‘Start to Swim’ liggen drie trainingsschema's die er uiteindelijk toe leiden dat de deelnemers een bepaalde afstand zonder pauze kunnen afleggen. Voor de niet-geoefende zwemmer wordt het einddoel 250 meter, voor de meer geoefende zwemmer is dit 1.000 meter, voor de gevorderden is 1.500 meter het streefdoel. De schema’s kunnen worden toegepast in tien weken of meer. 

 Wie zijn zwemconditie stapsgewijs wil opbouwen, kan zich vanaf dinsdag 5 maart elke dinsdag van 20 tot 21.15 uur aanmelden bij de redders van zwembad de Blyckaert in de
Reizigersstraat 81. Er kan ook elke dag vrij geoefend worden zonder begeleiding.
Deelname is gratis, enkel de toegang tot het zwembad moet betaald worden. Vooraf inschrijven is niet nodig. Om te kunnen deelnemen moet men minimum 25 meter kunnen zwemmen.

Geïnteresseerden kunnen een trainingsfolder afhalen in het zwembad en kunnen steeds met hun vragen terecht bij de redders van het zwembad.
Meer info krijg je bij de Tiense Sportdienst (tel 016-80 48 90, jos.degreef@tienen.be, of via
www.starttoswim.com

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio