The Huggy's Bar opent twee vestigingen

Nieuwe hamburgerketen zorgt voor tewerkstelling

Brussel - Het Luikse The Huggy's Bar is voortaan ook in onze hoofdstad te vinden. Op twee verschillende plaatsen dan nog wel. De hamburgerketen is ook meteen goed voor 30 nieuwe jobs. Mogelijk komen er nog vestigingen aan.

In de Jourdanstraat zwaait komende zaterdag The Huggy's Bar de deuren open. Aan de Louizalaan gebeurde dat reeds enkele dagen geleden. Het concept van oprichter Thomas Mémurlin en Roberto Navarro groeide in geen tijd uit van een start-up tot een kmo in het Luikse. Daar heeft het duo inmiddels vijf vestigingen. Nu gaat Brussel voor de bijl. "Er is veel potentieel in deze stad", zegt Mémurlin. "We zijn ons bewust van de grote concurrentie van andere hamburgerzaken, maar gaan die graag aan. Er blijft een grote vraag naar hamburgers. Toch is het niet de bedoeling om de markt te overstelpen met hamburgerzaken."

Beer Pairing

Het duo wil zich vooral door de totaalervaring onderscheiden van andere ketens. "Bij ons is het mogelijk om rustig te komen dineren met voor- en hoofdgerecht en een dessert. Het hoeft allemaal niet zo snel te gaan. We willen een restaurant-experience aanbieden." Op de kaart prijken maar liefst 43 verschillende soorten hamburgers. En die gaan ook gepaard met hun eigen bier, zes soorten in totaal. "Daarvoor werken we samen met het Luikse Brasserie C. Het is de bedoeling om aan Beer Pairing te doen in combinatie met de hamburgers."

Jobs

Tot slot brengt de komst van de twee nieuwe vestigingen ook werkgelegenheid met zich mee. The Huggy's Bar werkte van bij het begin samen met de Stad Brussel, Sint-Gillis, maar ook Actiris, impulse.brussels en Atrium. Op die manier konden de dertig nieuwe jobs in geen tijd ingevuld worden en werden de ideale locaties gevonden. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio