Hobbyisten, chalets en warmste week op 25ste Leedse Sterdagen

Lede - In en rond De Bron valt er komend weekend opnieuw heel wat te beleven. Met 37 hobbyisten, zeven chalets en evenveel groeperingen die in de grote tent hun steun betuigen voor de Warmste Week mogen de organisatoren alvast het beste verwachten.

Samen met alle deelnemers hoopt de Culturele Raad dat de weergoden een beetje meezitten. Want aan ambiance zal het alvast niet ontbreken op deze jubileumeditie. En ook de bezoekers worden met attenties in de watten gelegd. Naast een gratis Luikse wafel bij de koffie, kan men met de stempelkaart een speciaal hebbedingetje bekomen.

Uiteraard deelt ook de kerstman lekkers uit, terwijl in de chalets kan geproefd worden van drankjes allerhande en ook van warme beenhesp, wafels en pannenkoeken. Hiervoor zorgen Ampersand, Davidsfonds Lede, Hovaardig Boerken, Showkorps Oordegem, St. Bavokoor Wanzele, Tinitiatief en de 11 November Vriendenkring.

In de tent staan de deelnemende verenigingen paraat voor de Warmste Week: Bib Lede, De Kleine Prins, Hoop voor Senegal, Jong NVA, Kinderkankerfonds, de Liberale Vriendenkring en St. Jozefschool-Mere.

Voor de kinderen is er Sterrennacht, een toneelproductie van jeugdtheater Prikkel en zaterdag (16u) de sterrenworp op het pleintje achter de Volkskring. Postzegelkring Leda verzorgt in de inkomhal van De Bron een tentoonstelling “Met kerstpostzegels door Afrika”. Tom De Man en Her Band besluiten zondag vanaf 17u de kersthappening. De Bron, Grote zaal en omgeving, zaterdag 16 en zondag 17/12 van 14 tot 18u. Organisatie Culturele Raad, i.s.m. Cultuurdienst en gemeentebestuur en met de medewerking van de bib en Unizo Lede.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio