SP.A Boutersem stelt haar twee eerste kandidaten voor

Lisa Leemput (26) en Zoë Aerssens (24) op kieslijst SP.A

Lisa Leemput (26) en Zoë Aerssens (24) op kieslijst SP.A

Lisa en Zoë zijn twee nieuwe gezichten in de lijst van SP.A Boutersem Foto: IF

Boutersem - SP.A Boutersem stelt de eerste leden van haar kieslijst voor: Lisa Leemput (26 en Zoë Aerssens (24). De rest van de lijst wordt later bekendgemaakt.

"Een goede lijst moet niet louter 19 personen bevatten", zegt partijvoorzitter Pieter Cortoos. "Ze moet een perfecte weerspiegeling zijn van de gemeente. Dat wil niet alleen zeggen dat elke deelgemeente vertegenwoordigd moet zijn, maar er moet ook een man-vrouw evenwicht zijn, elke leeftijdscategorie moet aanwezig zijn en natuurlijk moet iedereen gemotiveerd én engagement tonen."

Met Lisa Leemput en Zoë Aerssens trekt SP.A. Boutersem vooreerst de kaart van verjonging.

Lisa Leemput (links op foto) is een jonge moeder van een zoontje en woont samen met jaar vriend Yorick in Boutersem. Lisa heeft een achtergrond in jeugd- en gehandicaptenzorg en staat ook gekend als voormalig uitbaatster van café Parijs-Roubaix in Kerkom. Naar de toekomst wil onze jonge moeder zich volop inzetten voor kinderopvang en jeugd.

Zoë Aerssens (rechts op foto) is een jonge kleuterjuf en woont in Vertrijk. In haar vrije tijd is ze actief bij scouts Boutersem, Akabe Boutersem en klust ze bij als babysit. Haar speerpunten zijn vrije tijd, onderwijs en jeugd.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio