The Cast vervolgt met nieuw repertoire op Halfoogstfeesten Huldenberg

Castband betovert Tombeek met hommage aan Will Tura

Zanger Leo Van den Wijngaert contacteerde zijn idool Will Tura, en kreeg de nodige partituren voor een fabelachtig tributeconcert. Foto: The Cast

Huldenberg / Overijse - Deze zomer speelt The Castband twee maal in de Druivenstreek. De veertienkoppige coverband met deels roots in Overijse en Hoeilaart zal op 4 augustus een hommage brengen aan Will Tura in Tombeek, Overijse.

48 opeenvolgende jaren heeft Will Tura opgetreden bij de Druivenfeesten, maar sinds enkele jaren is hij hiermee gestopt. Sindsdien zitten de inwoners van de Druivenstreek met een groot muzikaal gat in hun hart. Daarom nam zanger en schepen van Cultuur Leo van den Wijngaert (OV2002 - N-VA) contact op met Will Tura. Hij vroeg en kreeg de partituren voor zijn Engelstalige coverset, en 25 Nederlandstalige hits. Met behulp van deze partituren zal de band op zondag 4 augustus om 14 uur een tributeconcert brengen aan de keizer van het Vlaamse lied. Afspraak in de tent in de Lanestraat, Tombeek.

Naast het Turarepertoire heeft de coverband ook een geheel nieuw programma in petto, vol rock, disco, new wave,pop, funk en dance hits uit de jaren '70, '80 en '90. Die zal de band zaterdag  op 10 augustus brengen in Huldenberg, tijdens de Halfoogstfeesten.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio