CAW Delta opent nieuwbouw op Pivo-site

Asse - Het Centrum voor Algemeen Welzijn (CAW) Delta opent op 28 juni haar nieuwe locatie op de PIVO-site, Poverstraat 75 B48 in Relegem, samen met haar welzijnspartners, beleidsverantwoordelijken en alle inwoners van de regio.

Van 17 tot 20 uur zet CAW Delta haar deuren open voor alle inwoners van de regio. Wie op 28 juni naar de nieuwe locatie komt, maakt ook kans op een ballonvaart boven het uitgestrekte werkingsgebied van CAW Delta.

CAW Delta vzw zorgt sinds 1999 voor een eerstelijns hulpverleningsaanbod. In de nieuwbouw, ontworpen door architect Eugeen Liebaut, worden een dertigtal medewerkers gehuisvest. Het gebouw is ontworpen in functie van het hulpverleningsaanbod dat CAW Delta. Het wil ook laagdrempelig zijn naar de meest kwetsbaren in de regio. De medewerkers zullen er op een toegankelijke manier informatie, advies en ondersteuning bieden rond vragen over wonen, opvoeding, relaties en seksualiteit, scheiding, gelukkig zijn, geld en papierwerk, werken en studeren.

De deuren van de gesprekslokalen staan open voor individuele gesprekken en voor partnerrelatie- en gezinsgesprekken. Het aanbod scheidingsbemiddeling wordt er verder uitgebouwd. Een grote leefruimte en een veilige speeltuin staan ter beschikking van de bezoekruimte die zich focust op het herstellen of optimaliseren van het contact tussen ouders en kinderen.

Het werkingsgebied van CAW Delta strekt zich uit over 26 steden en gemeenten, goed voor ongeveer 400.000 mensen. Beleidsmatig wordt het CAW-landschap gereorganiseerd waardoor CAW Delta in de toekomst zal fusioneren met CAW Vilvoorde tot één CAW voor de regio Halle-Vilvoorde.

Iedereen kan bij CAW Delta langs komen in Asse, Halle en Ninove of kan contact opnemen via 02-613.17.00 of info@cawdelta.be.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio