Nieuwe tienerwerking 't Hoekske ook actief in de zomervakantie

Asse - De onlangs opgestarte tienerwerking ’t Hoekske, in de Parkhoek in het Waalborrepark, heeft ook de komende zomervakantie een gevulde agenda.

Zo wordt vrijdag 6 juli een kickertornooi georganiseerd en een weekje later, op vrijdag 13 juli, staat een namiddag met waterspelletjes gepland. Hiervoor breng je best (zwem)kledij mee die nat en vuil mag worden.

Sportievelingen kunnen zich woensdag 25 juli uitleven tijdens een voetbaltornooi op het grasveld in het Waalborrepark. Op woensdag 8 augustus heeft de tienerwerking een dansinitiatie (bij slecht weer in de zaal van jeugdhuis ’t Bronneken).

Iedereen tussen 12 en 16 jaar mag deelnemen aan deze activiteiten. Inschrijven is niet nodig en bovendien is het helemaal gratis. Afspraak telkens om 14 uur aan de tienerwerking ‘t Hoekske in de Parklaan 22 in Asse.

Tot slot organiseert de tienerwerking vrijdag 31 augustus een treinuitstap naar Walibi. Afspraak om 8.30 uur aan de tienerwerking. Deelname is gratis, maar voor deze activiteit moet je wel vóór 12 augustus inschrijven, via facebook of via mail: kinderwerking@skynet.be. Je vermeldt daarbij zeker en vast je naam, adres en geboortedatum. Let wel op, het aantal plaatsen is beperkt.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio