Stem online op uw favoriete kandidaat van 1 tot 31 mei

Gentse ontwerpster Maaike Lefebvre laureate ‘Ambacht in de Kijker 2013’

Gentse ontwerpster Maaike Lefebvre laureate ‘Ambacht in de Kijker 2013’

Foto: Ambacht in de Kijker 2013

GENT - De Gentse mode- en accessoire-ontwerpster Maaike Lefebvre maakt als enige Gentse kans op de de prijs van Ambacht in de Kijker 2013. Maaike Lefebvre ontwerpt onder het label ‘Je s’Oui!’ authentieke, kleurrijke en duurzame lederen handtassen en accessoires.

De nationale wedstrijd ‘Ambacht in de Kijker’ promoot de ambachtssector bij het grote publiek. De organisatie selecteerde, samen met publieke en private Vlaamse en Waalse partners, 10 laureaten die over de hele lijn uitblinken in de kwaliteit en originaliteit van hun product, parcours, management en marketing.

Laureaten van de wedstrijd kunnen rekenen op bijkomende promotiemogelijkheden op nationaal en lokaal vlak. Zo zal er onder meer een bus in de kleuren van de wedstrijd het land doorkruisen, zodat vooral ook jongeren het atelier van de ambachtsman of –vrouw uit hun buurt kunnen ontdekken.

Van 1 tot 31 mei krijgt het grote publiek de kans om te stemmen op zijn favoriete laureaat op www.ambachtindekijker.com. Drie personen maken kans op een culinaire mand met de producten van de laureaten. De officiële prijsuitreiking gaat door in het stadhuis van Brussel, op 19 juni, in aanwezigheid van prominenten.

De creaties van Maaike Lefebvre kan je hier zien.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio