Ticketverkoop CC Asse start op 8 juni

Ticketverkoop CC Asse start op 8 juni

Gabriel Rios Foto: cia jansen

Asse - Het cultuurcentrum Asse houdt zaterdag 8 juni een ‘inschrijfdag’ voor de ticketverkoop van het nieuwe seizoen. Een nieuwe manier van werken in vergelijking met de vorige jaren.

Je kunt op drie manieren tickets of abonnementen reserveren voor het seizoen 2013-2014. De eerste manier is je ingevuld bestelformulier tussen 8.30 uur en 18 uur (doorlopend) afgeven aan de balie van het Oud Gasthuis te Asse (Huinegem 4) of tussen 8.30 uur en 12 uur in het secretariaat van Den Horinck te Zellik (Noorderlaan 20). Op dit formulier wordt het tijdstip van afgifte genoteerd.

Je kunt vanaf 8.30 uur ook tickets bestellen via www.ccasse.be. Het tijdstip van de online bestelling wordt eveneens geregistreerd.

En ten slotte kan je ook telefonisch reserveren via 02-456.01.60 (vanaf 8.30 uur). Het tijdstip van jouw telefoontje wordt genoteerd.

Opgelet: bestelformulieren die via e-mail binnenkomen of die in de brievenbus steken, worden niet verwerkt. Bestellingen die vóór 8 juni om 8.30 uur arriveren worden pas vanaf 14 juni verwerkt.

Belangrijk is dat je die dag je tickets nog niet meekrijgt. Vanaf maandag 10 juni worden alle bestellingen verwerkt volgens tijdstip van bestelling. Vanaf dan kan je ook op de normale manier – dus meteen betalen en mee naar huis krijgen – tickets en abonnementen kopen via de secretariaten, website, telefoon of e-mail.

Cultuurcentrum Asse pakt volgend seizoen uit met onder anderen Abba Gold, Wouter Deprez, Warre Borgmans en Dimitri Leue, Gabriel Rios (foto), Els De Schepper, Bart Cannaerts, Laïs, Kommil Foo, Guido Belcanto, Xander De Rycke, Kleinkunsteiland, Henk Rijckaert, La Petite Bande en Pieter Embrechts.

Alle inwoners van Asse en de ticketkopers van de voorbije twee jaar krijgen vanaf 24 mei de programmabrochure in de bus. Ook op de website verschijnt eind mei het volledige programma.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio