RoBa’s dancefactory haalt talent naar Urban dance workshop

Halen - Breakdance, popping, locking, house, streetdance, wacking, … deze dansstijlen vallen allemaal onder de noemer Urban dance. RoBa's dancefactory uit Zelem organiseert zondag 8 juli een dansworkshop waarin deze stijlen aan bod komen. Hiervoor halen ze grote namen uit de danswereld in huis.

'De workshopdag staat open voor alle dansers, dus niet alleen voor leden van onze dansschool. De deelnemers komen uit heel België en we verwachten voor dit event zelfs al enkele dansers uit Nederland,' vertelt Lieselotte Brems van de dansstudio enthousiast. 'Het aantal deelnemers is echter moeilijk in te schatten vermits we de workshop nu voor het eerst in de vakantie organiseren.'


RoBa's Dancefactory is een zeer actieve vereniging. Er is een ruim aanbod voor jong en oud. De school telt ongeveer vierhonderd leden. Kleutertjes vanaf drie jaar zijn er welkom, maar ook de oma’ s en opa’ s kunnen er terecht in de New Line dance-les. Naast het klassieke dansschoolgebeuren organiseren zij ook danskampen in de vakantie en nu ook deze workshopdagen.

Net zoals bij de vorige twee edities komen heel wat grote namen les geven. 'Katerina Ourda, de enige vrouwelijke docente op de affiche, is een specialiste in wacking. Dat is een nieuwere dansstijl die in opmars is. Verder komen ook Kenneth Cardeynaels (onder andere van So You Think You Can Dance 2009 en Move like Michael Jackson), Anthony Benjamin (SYTYCD 2012) en Robin Brys (The Ultimate Dance Battle 2012). Elke lesgever geeft les in de stijl die hem het meeste ligt,' besluit Lieselotte.

 

Praktisch:

  • Zondag 8 juli 2012 tussen 10u en 17u
  • Sportcomplex De Vijfsprong, Sportweg 8 in Lummen
  • Inschrijven: mail je naam, adres en geboortedatum door naar info@robasdancefactory.be
  • Prijs: € 30, 00
  • Meer info: 0498/81.71.92 (Lieselotte Brems)

Meer info over de dansstudio zelf vind je op www.robasdancefactory.be/

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio