Halen kampt. Halense jeugd-en sportkampen in beeld .

Reeks. Voetbalkamp KFCMD Halen krijgt spelers STVV en OH Leuven over de vloer

Voetbalclub Moedige Duivels Halen koos voor zijn voetbalkamp juist de tot nu toe heetste week van de zomervakantie uit. Van maandag 23 tot vrijdag 27 juni konden kinderen vanaf vijf jaar komen kennismaken met voetbal of hun techniek verfijnen. Ze kregen ook bezoek van enkele grote namen uit de Jupiler League.

Het was verschrikkelijk warm op het voetbalveld van KMD Halen toen uw krant er op donderdag 26 juni langsging. Her en der op het veld stonden parasols verspreid om toch tussendoor wat schaduw te bieden aan de jonge voetballertjes. Voor afkoeling werd op woensdag al gezorgd met wat waterspelletjes.

En voor de rest was het een kwestie van genoeg drinken en afwisseling. Zo kwamen op donderdag Bjorn Ruytinckx, Logan Bailly, Wim Raymaekers en Thomas Azevedo van Oud Heverlee Leuven op bezoek . Ook STVV kwam langs. Davy Schollen, Maxim Annys, Davino Verhulst en Ivo Rossen gingen met plezier op de foto met de deelnemers aan het voetbalkamp.

Fundag

Vrijdagnamiddag werd het kamp traditiegetrouw afgesloten met een Fundag. Iedereen die het wenst kan op die dag elk jaar gratis kennismaken met de club en de leden aan de hand van een training en een springkastelenparcours.

Meer info over KFCMD Halen vind je hier.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio