Carrefour Herzele heropende met groter assortiment en milieubewust concept

Carrefour Herzele heropende met groter assortiment en milieubewust concept

Foto: Rita Goethals

Herzele - Carrefour Herzele onderging de afgelopen week een ware metamorfose. Zaakvoerders Dominique en Willem Naesssens en hun dochter Amélie willen hiermee beantwoorden aan de veranderende behoeften van de klanten en hierbij ook aandacht besteden aan het milieu. Klantvriendelijkheid en winkelcomfort staat hoog in het vaandel en daarom komt er ook een Drive-afhaalpunt.

Carrefour Herzele profileert zich vooral als versspecialist en dat merk je al aan het uitgebreid aanbod van  groenten en fruit bij het binnenkomen van de zaak.  De winkel speelt ook in op de huidige voedingstrends met een ruim assortiment biologische, glutenvrije en dieetproducten en kant-en-klare gerechten. Aan het kippenspit is er keuze tussen een hele of een halve kip of kippendelen. De traiteurafdeling heeft een breed gamma kaas en vleeswaren die ter plaatse versneden en verpakt worden. De beenhouwerijafdeling biedt kwaliteitsvlees in zelfbediening.  Dagelijks is er verse aanvoer van vis. De bakkerijafdeling heeft een mooi assortiment verse patisserie en 50 verschillende soorten brood, broodjes en koffiekoeken die meerdere keren per dag ter plaatse gebakken worden. Dé topper van de bakkerijafdeling is het Sandra Bekkari-brood waarvoor Carrefour de exclusiviteit heeft.  

Drive-afhaalpunt
Klanten kunnen zowel in de traiteur-  als in de bakkerij-, de beenhouwerij-  en de visafdeling steeds ter plaatse of telefonisch via 053/630813 bestellingen plaatsen en deze dan op het afgesproken moment afhalen.  Dit najaar breidt Carrefour Herzele het winkelcomfort van de klant uit met een Carrefour Drive-afhaalpunt waarbij klanten hun online bestelde boodschappen kunnen ophalen. Carrefour Herzele heeft ook nieuwe openingsuren zodat de winkel ook open is op zon- en feestdagen.

Duurzaamheid
Bij de herinrichting van de winkel werden de nieuwste energiezuinige koelinstallaties met panoramische deuren geïnstalleerd. De bestaande verlichting werd vervangen door eveneens energiezuinige ledverlichting.  Verder wordt er ook veel aandacht besteed aan het sorteren van verpakkingsmateriaal. Om voedselverspilling tegen te gaan worden niet-verkochte verse producten voor het verstrijken van de versheidsdatum uit de rekken genomen en opgehaald door een organisatie die minderbedeelden helpt.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio