Mauvondel houdt stratenloop

Mauvondel houdt stratenloop

Foto: foto: Mauvondelcomité

Herzele - Het wijkcomité Mauvondel uit Borsbeke houdt op zaterdag 23 juni vanaf 16 uur haar tweede stratenloop waaraan zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen. Het kampioenschap skilopen sluit de dag af.

De stratenloop door de wijk Mauvondel start om 16 uur met een kinderloop. Kinderen geboren tussen 2000 en 2008 kunnen deelnemen en lopen naargelang hun leeftijd tussen de 600 en 100 meter. Alle kinderen krijgen een zakje met tal van bevoorradingen. De inschrijvingsprijs bedraagt 1 euro, verzekering inbegrepen.
Om 17 uur start de Mauvondelloop waarbij de deelnemers kunnen kiezen tussen 5 of 9 km.  De deelnameprijs bedraagt 3 euro, inclusief verzekering. Vanaf 18 uur kunnen de wijkbewoners lopen voor hun diploma ‘start to run’. De drie eerste mannen en vrouwen in elke reeks ontvangen een trofee en een medaille. Tot slot wordt om 19 u het Herzeels kampioenschap skilopen gehouden. Hierbij nemen twee duo’s die vastgemaakt zijn aan latten het tegen elkaar op in verschillende reeksen. De inschrijvingen en de start van de verschillende loopwedstrijden heeft plaats in de Leliestraat. Er zijn kleedkamers voorzien voor de deelnemers maar douches zijn niet voorhanden.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio