Alle winnaars nu op Lochristi Blogt

Brigitte Van Heyste wint hoofdprijs Unizo: 2.000 euro aan waardebons, Karine Coysman wint een VIP-dag ter waarde van 650 euro

Brigitte Van Heyste wint hoofdprijs Unizo: 2.000 euro aan waardebons, Karine Coysman wint een VIP-dag ter waarde van 650 euro. Dat bleek woensdagavond na de trekking van de ingeleverde Unizokaarten van de eindejaarsactie. Johnny De Waele van Unizo haalde alle kaarten op bij de 62 deelnemende zaken en telde in totaal 4.106 kaarten. Emma Vanhoutte, dochter van Sofie van de natuurwinkel 't Lang Leven, die bestuurslid is bij Unizo, bleek de enige aanwezige onschuldige hand in het zaaltje van de bibliotheek, waar deurwaarder Vandemeulebroecke, toekeek of de winnaars wel op een correcte manier in de wasmand van Sofie gekieperd werden en of er geen in de kartonnen doos bleven steken. Frederic Droesbeke van Print&Co en ook bekend als gemeenteraadslid en voorzitter van de Open VLD woonde de trekking als onafhankelijke buitenstaander bij. Zijn aanwezigheid bleek ook plezant nuttig, want hij bleek van zowat iedere getrokken winnaar te kunnen zeggen wie het was. De prijsuitreiking heeft plaats op 19 januari, in de patisseriezaak Point Rouge. Of er ook in 2015 een gelijkaardige actie komt, daar moet het bestuur van Unizo nog over beslissen, na een evaluatievergadering en raadpleging van de deelnemende zaken, maar ex-voorzitter Johnny Dewaele zei dat hij bij het ophalen niets anders dan positieve reacties had gekregen.

De volledige lijst met winnaars kan u hier bekijken. Alle winnaars krijgen een brief toegestuurd. Maar als u niet kan wachten: dank zij Lochristi Blogt kan u het nu al te weten komen.

Unizo_eindejaarsactie2014_winnaars

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio