Met extra kleurplaat tekenwedstrijd

Noteer nu al in uw agenda: Zaterdag 18 april, 14de editie van markt met bloemen en hoeveproducten

Noteer nu al in uw agenda: Zaterdag 18 april, 14de editie van markt met bloemen en hoeveproducten

Foto: Print&Co

Lochristi - Antoine Imschoot, één van de pioniers achter de jaarlijkse bloemenmarkt en hoeveproducten in het dorp, is er nu al mee bezig: 'Volgend jaar is het de 15de editie, en dan moeten we toch iets speciaal doen'. Maar eerst dus die 14de editie, en die vindt plaats op zaterdag 18 april, in het dorp, van 10 tot 18 uur. En, zelfs zonder speciale verjaardagsevenementen, kan die bloemenmarkt, waar ook hoeveproducten en dieren op te zien zijn, jaarlijks op heel wat belangstelling rekenen. Antoine Imschoot gaat er van uit dat zoiets ook dit jaar het geval is. Net als vorige jaren is er alvast een kleurwedstrijd, en Antoine Imschoot werkt dit jaar voor de tweede keer aan een fotowedstrijd. Daarover later meer hier op Lochristi Blogt.

Het is altijd al de bedoeling geweest van de organisatoren om van het evenement vooral een familiaal gebeuren te maken. Daarom zorgen ze er jaar na jaar voor dat er bovenop het aanbod aan bloemen, planten, hoeveproducten ook nog een aantal nevenactiviteiten zijn. Er is de kleurwedstrijd, die loopt via de scholen, en via Lochristi Blogt, er is een viskraam, een springkasteel, springrekkers, ballonplooien, knuffelpony's, kindergrime, een roofvogelshow, een vuurspuywer. Er zijn ook verscheidene neerhofdieren en demonstraties shapen scheren.

Kinderen kunnen alvast nu aan de slag. Wie de tekening inkleurt en tijdens de bloemenmarkt meebrengt en afgeeft aan de wandelende tovenaar krijgt een leuk geschenk. De tekening wordt ook via de scholen bedeeld, maar u kan ze hier ook downloaden, printen en inkleuren. Handig voor het geval u buiten de lijntjes kleurde, en het toch beter wil doen.

Kleurplaat 2015 Sponsors Druk

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio