Flauwe plezanteriken stelen nu ook schapen van Kerststal 't Kasseitje

Lochristi - Na een ezel uit de kerststal van Zaffelare, zijn er nu ook schapen weg uit de kerststal van 't Kasseitje. Wie doet dat toch? Zo'n onnozelheden? Hieronder de noodoproep van iemand van 't wijkcomité van't Kasseitje: Graag doe ik ook een oproep aan alle mensen van Lochristi aangaande onze figuren van onze kerststal. Zoals je weet zorgt het Kasseitje er elk jaar voor dat er in de wijk (aan het lokaal) een leuke kerstsfeer gecreeërd wordt. Vorige week zaterdag hebben we met heel wat leden van het wijkcomite een mooie kerstal opgebouwd. Onze handgeschilderde houten figuren zijn vorig jaar gemaakt door enkele vrijwilligers uit de wijk en zijn prachtexemplaren.

Tijdens de nacht van zondag op maandag is er 1 schaap (figuur) verdwenen. Tijdens de nacht van maandag op dinsdag is er een 2de schaap (in totaal zijn er 3 schaap figuren) verdwenen. Kasseitje heeft dan onmiddellijk de politie ingelicht en heeft de andere figuren vastgevezen aan heel zware blokken. De verdwenen schaapfiguren zijn nog altijd niet teruggevonden.

 Als er mensen zijn die toevallig een van deze figuren ziet liggen, horen we het graag op ’t Kasseitje.Oproep van Lochristi Blogt aan de daders: gasten, breng dat gewoon 's nachts terug, doe het desnoods anoniem, stiekem, op dezelfde manier zoals u ze wegnam.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio