Lieve Blancquaert serveert vegetarisch in Mineral

Lieve Blancquaert kookte vegetarisch in Mineral (foto Dodi) Foto: Dominique Dierick

Gent - Lieve Blancquaert stond gisterenavond niet achter haar fototoestel, maar aan de fornuizen in de keuken van restaurant Mineral in Onderbergen, waar gastvoruw Valentina Gatti met de regelmaat van een klok een gastkok inviteert om zijn of haar ding te doen.

Dit keer fotografe Lieve Blancquaert dus, die al van 's morgens 10 uur in de weer was, en wat blij dat ze hulp kreeg van een paar flinke helpers in de keuken. En nog stond ze te zweten voor de lens van fotograaf/reporter Dominique Dierick. Niet geheel onlogisch: de fotografe diende 57 couverts te verwerken. Toch voelde ze zelf weinig stress bij dit culinair avontuur. Ze kookte duidelijk met enige flair, de keukenhanddoek nonchalant over de schouder gegooid. 

Proeven kon onze man ter plaatse niet. Het zal best wel lekker zijn geweest, maar hij geeft vooralsnog de voorkeur aan de compositie van haar foto's, boven deze op de bordjes van het vegetarische hoofdgerecht.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio