Veerle Malschaert probeert haar missie als liefdessoldaat uit bij De Vieze Gasten

Veerle Malschaert probeert haar missie als liefdessoldaat uit bij De Vieze Gasten

Veerle Malschaert als Soldier of Love Foto: Marjan Verschraegen

Gent - Veerle Malschaert is _ tussen haar taak als jonge moeder door _ volop aan het try-outen met haar nieuwe voorstelling Soldier of Love. Vandaag donderdag en morgen vrijdag doet Veerle dat op het thuisfront en speelt ze in de zaal van De Vieze Gasten in de Reinaertstraat. 'Het gaat inderdaad echt om een reeks try-outs, de voorstelling is nog niet af', geeft Veerle Malschaert tussen twee repetities door nog mee.

Na Supermarkt Malschaert _ waarin Veerle het had over hoe ze met haar  chronische eisprong twijfelde tussen het leven van de zorgeloze vrijgezel en huisje tuintje boompje kindje _ kruipt Veerle deze keer in de huid van een soldaat: een soldaat van de liefde.

'’t Is overal oorlog. In ons hoofd, in onze relatie, op straat, in ’t verkeer, in de disco,
in de supermarkt, in de wereld' En Malschaert gaat daar dus iets aan doen: ze zal de mensheid  beschermen met toeters en bellen, en  redden met bloemen en jarretellen.


Gewapend met haar self-help kit om ’t leven door te komen,  gaat de actrice _ die u nog kan kennen als de baliebediende die in Flikken flikflooide met Raymond _  de confrontatie aan met de toeschouwers en zichzelf.

Volgens haar website zowel hard en zacht, extreem en poëtisch, subtiel en expliciet. Maar ze laat niemand onberoerd: 'Ze slaat u om de oren, hilarisch en ontroerend. Ze heeft misschien wel de oplossing voor (uw) wereldvrede.'

Wie wil meemaken hoe de show er totnogtoe uitziet kan dat dus bij De Vieze Gasten. Tickets in info: klik hier.

 

 


 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio