NIEUWSFLITS

Miss België koerst op rollen bij De Cliént

Miss België koerst op rollen bij De Cliént

Miss België Foto: Kurt De Splenter

Lochristi - Kapsalon De Cliént staat op donderdag 26 mei, dag dat de eerste rit in lijn van de Ronde Van België van start gaat, helemaal in het teken van het koersgebeuren. Niet alleen zullen de kappers en kapsters in koersoutfit zijn die dag, De Cliént houdt er ook een koers op rollen. Daar zal ook bekend volk aan deelnemen. Eén grote naam ligt al vast: Justine De Jonckheere, ook bekend als Miss België 2011, heeft toegezegd om die dag een wedstrijdje te komen rijden.

Koers op rollen is een fenomeen dat in de jaren tachtig menige dorpszaal deed vollopen, ook in Lochristi. Diverse verenigingen namen het toen tegen elkaar op in allerlei disciplines.

Naar aanleiding van de start van de tweede rit (maar de eerste in lijn ) van De Ronde Van België houdt De Cliént, in het kapsalon op donderdag 26 mei dus een koers op rollen: individuen zullen het tegen elkaar kunnen opnemen in een wedstrijdje, en er zullen in de loop van de dag ook een aantal Bekende Vlamingen aantreden om een koerske te doen of de presentatie op zich te nemen. Maar Miss België staat dus al vast. Ook een aantal leden van Forza Picasso, die voor het VT4-programma De pedaalridders gevolgd worden, zullen aan het evenement deelnemen.

Meer info over het evenement van De Cliént volgt later.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio