ZONDAG 6 MEI: Garageverkoop KWB is aan vijfde editie toe

Zolder leeghalen en spullen die u niet meer nodig heeft te koop stellen voor wie er misschien al lang naar op zoek is. Het kan op de KWB garageverkoop. Foto: RTL

Lochristi - Het lijkt nog ver af, maar we kregen er recent al vragen over: houdt de KWB ook dit jaar opnieuw een garageverkoop? Ja dus, 'En het is al de vijfde editie', laat organisator Eddy Verhofste ons weten. Datum van het gebeuren is zondag 6 mei, van 9 tot 17 uur, volgens de gekende formule: u moet niet met uw spullen naar de markt, u houdt de markt bij u thuis, in uw garage, of oprit, en de KWB zorgt er voor dat de potentïele kopers bij u langs komen.

 Net als bij de vorige edities zal Lochristi Blogt het initiatief ruime weerklank geven, en dat begint al bij deze aankondiging: wie zelf wil deelnemen moet inschrijven voor 22 april.

KWB leden betalen 4 euro, niet leden 8 euro. Die prijs geldt voor wie waren te koop aanbiedt. Het parcours aandoen de dag zelf, kost natuurlijk geen geld. Dan betaalt u alleen wat u koopt.

In ruil voor het deelnamegeld zorgt KWB voor promotiemateriaal, bekendmaking (onder meer via Lochristi Blogt) en het parcours.

Inschrijven kan door te storten op 890-3940341-38 (KWB) met vermelding van garageverkoop en het adres van het verkooppunt. 

Alle info op de site van het KWB. Je kan ook mailen naar Eddy Verhofste.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio