Digitale jobbeurs is open

Digitale jobbeurs is open

zo ziet één van de ,,hallen van de digitale jobbeurs er uit Foto: if

Gent - Sinds deze morgen is de eerste digitale Gentse jobbeurs open. De jobbeurs is een initiatief van de stad Gent en de VDAB en loopt nog tot en met zaterdag 12 mei. Eén bijzonderheid, die overigens expliciet in de naam van de beurs vervat zit: het is een digitale jobbeurs, waar je dus alleen virtueel naartoe kan, via je computer. Je hoeft je niet te verplaatsen naar een of andere expohal. Via skype en chatfuncties kan men wel contact hebben met verantwoordelijken van deelnemende bedrijven en diensten.

Enkele van de 33 deelnemende bedrijven en organisaties die deelnemen zijn: Eandis, Volvo Group Belgium, Volvo Cars Gent, Innogenetics, Thomas Cook, Ikea, Bayer CropScience, Provincie Oost-Vlaanderen, Coca Cola, OCMW Gent, Politiezone Gent, Van Gansewinkel, Stad Gent, enz

 Werkzoekenden kunnen op de website www.gentwerkt.be de vacatures ontdekken op de 33 digitale bedrijfsstands. Een cv posten of een gesprek aangaan met de toekomstige werkgever kan 7 dagen op 7 en 24 op 24 uur. 

 
 
 
Op de stands(virtuele stands) vinden ze bovendien folders en brochures, beeldmateriaal en bedrijfsfilms. Wil de bezoeker ingaan op een interessante vacature, dan kan hij om het even wanneer zijn cv posten. Ook een persoonlijk gesprek aangaan met de werkgever kan via de chatbox. 
 
 
 
.Hieronder kan u een videofilmpje bekijken waarop schepen voor werk Sofie Bracke uitleg geeft over de digitale jobbeurs
 
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio