Op zaterdag 1 december in Kuipke

Milk Inc speelt afterparty op tweede Festival van de Ambiance

Milk Inc speelt afterparty op tweede Festival van de Ambiance

Milk Inc show van één uur als overgang van de Nederlandstalige artiesten naar de afterparty Foto: Pol De Wilde

Gent - Milk Inc zal met een optreden van 1 uur op de tweede editie van het Festival van de Ambiance de brug maken tussen de optredens van meer dan een dozijn Nederlandstalige artiesten uit het schlager- en ambiancegenre, en de afterparty met dj die er op volgt. Net zoals de eerste editie, waarop meer dan zesduizend liefhebbers op af kwamen, vindt de tweede editie plaats in het Kuipke.

 Veertien artiesten brengen op zaterdag 1 december samen een show van 5 uur: het zijn Swoop, David Vandyck, Piratentoppers, Laura Lynn, Sergio, de Romeo's, Willy Sommers, Lindsay, Luc Steeno, Paul Severs, Sam Gooris, Peter Koelewijn en Christoff.

Een aantal van hen waren op de eerste editie bij, en ze worden aangevuld met een aantal nieuwkomers. Nieuw is ook dat er na de voor de hand liggende groepen, ook een optreden van een uur lang is van Milk Inc. Dat optreden vormt dan de brug naar de after party.

Het Festival van de Ambiance is een evenement van Annelies Valepyn die vorig jaar in haar eentje het risico nam _ in het kielzog van gelijkaardige festivals in Hasselt en Antwerpen _ ook in Gent een schlagerfestival te organiseren. Ze noemde het bewust geen schlagerfestival, maar festival van de ambiance, waardoor  ze ook breder kan programmeren. Met Milk Inc spreekt ze dan ook een jonger publiek aan. Een publiek dat ook niet vies is van schlager- en ambiancemuziek, maar met Milk Inc wel zijn eigen groep heeft.

Info en tickets via www.festivalvandeambiance.be en www.boekticket.be 

Prijzen van de tickets variëren van 28 euro (Polonaise staanplaatsen) tot 38 euro (zitplaatsen) tot 120 euro (VIP).

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio